Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki bilim birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağcıl layihamlarla birleştirerek dirim alanlarınıza kıymetiharbiye katmayı hedeflemektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın merdivenleri yangın ile yan yana baskın ve sarsıntı kadar vesair doğal afetlerdede kullanılabilir olması yüz inceden inceye korunmalıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kızgın iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye oldukça duygun davranıyoruz.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri bayağıdaki şekilde sıralanabilir:

Hangi konstrüksiyonlarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk örgünın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, yapının tasarruf klası gibi faktörler dokunaklı olmaktadır.

Satış öncesi bile sizler dâhilin en muvafık sistemi sunabilmemiz muhtevain mesken ve çalışmayerlerinizde keşif mimarilmalıdır. Mahir personelimiz yangın bapları konusunda sizlere lazım detayları aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham teamülaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Binalarda mukannen standartlarda nokta alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

Büküm nüshası 4’ten zait olmayan oturma ammaçlı binalar yürekin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere gereğince projelendirilirken enikonu önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların yararlanmaı ve uygulamasında bazı nazarıitibar edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir tarafının belirgin olması ve dumandan Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda can kayıplarının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Report this wiki page